Sälj din gamla kurslitteratur på nätet

Som student kan det ibland vara svårt att få ekonomin att gå ihop. Pengarna ska räcka till mycket, och ibland räcker de inte riktigt till. Ett smart sätt att få in lite mer klirr i kassan kan då vara att sälja dina gamla uttjänade kursböcker, som du ändå inte längre behöver.

Tjäna pengar och gör gott

Låt inte dina böcker ta värdefull plats i ditt, antagligen blygsamma och inte särskilt rymliga, studentrum. Borsta bort dammet och tjäna istället pengar på något som annars inte skulle användas. Låt dem göra nytta ännu en gång, och låt dem betala firandet för att du klarade tentan.

När du säljer din gamla kurslitteratur får du inte enbart mer pengar, du bidrar även till en mer hållbar konsumtion eftersom böckerna blir återanvända. Dessutom hjälper du nya studenter att hitta böckerna de behöver för att själva klara tentan på första försöket, utan att själva bli ruinerade. Med andra ord, bra för dig, för planeten och för dina medmänniskor.

Gör en schysst affär både för dig och andra studenter. Oavsett vilket ämne du studerar, och vart i landet du bor, kan du enkelt lägga ut en annons.

Comments Off on Sälj din gamla kurslitteratur på nätet

Filed under Uncategorized