Kurser online

Att studera blir man aldrig för gammal för, att lära sig något nytt eller förkovra sig i något man redan kan är något som i dag är rätt så enkelt med hjälp av Internet. Det finns mängder av möjligheter att under kvällstid gå kurser via nätet. Eller om du hellre väljer att gå via något studieförbund på din ort där du bor. 

  • På Folkuniversitetets hemsida så hittar du bland annat 24 korta distanskurser plus en massa andra utbildningar som du säkert kan få nytta av antingen i ditt arbete eller i ditt privata liv. Folkuniversitetet är ett studieförbund som finns över hela Sverige och när de planerar och genomför sin verksamhet så utgår dom från individens behov. Alla är vi i behov av kunskap och på Folkuniversitetet kan du säkert hitta något som passa just dig.
  • Är du i behov av att lära dig Microsofts produkter som Word och Excel till exempel så finns det tillgång till online utbildning på deras hemsida, det kan vara så att du byter upp från Office 2007 till Office 2013 och vill enkelt komma i gång med den nya programvaran, då finns denna utbildning tillhands utan kostnad för dig som köpt den nya programvaran. Kan också vara bra för dig som hållit på ett tag med dessa program och känner att du vill förkovra dig lite extra.
  • Vill du lära dig tyska så kan vi rekommendera att du går in på deutschakademie.de där du enkelt kan lära dig det tyska språket. Det är en online-kurs i det tyska språket där du får lära dig omfattande grammatik. Kursen är helt kostnadsfri.

Ja, det var några förslag på vad du kan få mer kunskap i från, och som sagt det finns massor av möjligheter att studera online, bara att surfa runt och söka på det som intresserar dig. Till slut kanske du hittar det du vill studera och lära dig mer om.

Comments Off on Kurser online

Filed under Utbildning