Sminktips – Beställ på nätet

På nätet finns alla produkter och tips för den perfekta sminkningen, beställ det du behöver från nätet. För att kunna uppnå den bästa sminkningen behöver du en bra bas.

En primer använder du för att få ett slätare och jämnare resultat på sminket, detta är en ofärgad kräm som även kan hjälpa basen att hålla hela dagen. Nästa steg blir foundation som finns i olika grader av täckning. Vill du få en jämn hudton men inte täcka alltför mycket kan du välja en som är i mitten. Om önskan är att täcka litegrann kan du använda concealer på dessa ställen, eller under ögonen för att ljusa upp. Efter du har använt dessa flytande produkter behöver basen sättas med ett puder. För att inte riskera att välja ett för ljust eller för mörkt finns transparenta puder. Det ligger en hel del kunskap i att få till sminket.

Sminka för mer definition och liv i ansiktet

Vill du ha definition i ansiktet kan du använda en bronzer eller contourskugga. En bronzer är varmare medan contour är kallare färg. Något du kan lägga på kindäpplet är rouge, oftast en rosa skugga för att skapa liv i ansiktet. En perfekt avslutande touch är en highlighter som oftast är en skimrig gyllene som du applicerar på kindbenen, näsryggen och under brynen.

Comments Off on Sminktips – Beställ på nätet

Filed under Uncategorized