För dig som vill sälja dina trasiga guldsmycken

Just nu är det stor osäkerhet gällande världsekonomin. I tider som dessa är det svårt att förutsäga vad som kommer att ske på marknaden.

Allt fler väljer därför att investera i guld. Det beror på att guld i alla tider har haft ett stabilt värde och när övriga världsekonomin är skakig brukar guldet värde stiga, precis som det gör nu.

Därför kan det vara smart att sälja av gamla trasiga guldsmycken nu om du behöver lite extra klirr i kassan. Om du inte behöver pengarna kanske du kan köpa ett nytt smycke istället.

Enkelt och säkert att sälja guld

Idag behöver du inte gå till en fysisk butik för att sälja ditt guld. Istället vänder du dig till ett etablerat företag. De kommer att ordna med en guldpåse som de sänder hem till dig. Innan du skickar iväg dit guld bör du kontrollera att företaget har alla tillstånd som behövs.

När du fått hem guldpåsen lägger du i ditt guld. Sedan sänder du dina trasiga guldsmycken till företaget. Efter att företaget fått din leverans och värderat guldet kommer de att ge dig ett prisförslag. Är du inte nöjd med beloppet behöver du inte genomföra affären. Företaget kommer då att skicka tillbaka dina smycken igen.

Comments Off on För dig som vill sälja dina trasiga guldsmycken

Filed under Tips