Hur du bäst sköter om dina finaste boots och stövlar

Du har antagligen ett par skor du absolut inte vill vara utan. För att kunna använda dem i många år till bör du ta hand om dem.

Skippa slit- och slängkulturen där du köper ett nytt par hela tiden och ta en titt här för att återuppliva dina finaste skor. Konsumtion är ändå en nödvändighet ibland. Istället kan du tänka på att konsumera rätt och köpa ett par skor som passar olika väder.

Skor då det är sämre väder

Då hösten kommer uppskattar många att få ta fram kläder och skor som fått ligga i garderoben under sommaren. Skor under de här årstiderna är ofta en utmaning. Vissa skor är för kalla och andra för varma för just den dagens väder. Dessutom kan de vara tillverkade av material som inte tål väta. Men det finns sätt att göra skorna mer tåliga på.

Ta hand om skorna på rätt sätt

Köld och fukt sliter hårt på skorna och därför behöver de vård. Genom att använda skovax på dina läderskor hindrar viss du väta från att tränga in. Du kan också undvika att skorna torkar och spricker genom att använda skokräm för läderskor och återfuktande spray på mockaskor.

Comments Off on Hur du bäst sköter om dina finaste boots och stövlar

Filed under Mode, Tips