Handla dina glasögon online

Att köpa nya glasögon är för många ett stort beslut. Det är något du kommer att ha på dig varje dag under en lång tid vilket gör att du vill känna dig både bekväm och snygg i dem. Här nedanför har vi tagit upp vårt bästa tips på hur du hittar rätt glasögon.

Ta reda på din ansiktsform

Det första du bör göra innan du investerar i nya glasögon är att ta reda på din ansiktsform. Du kan ha ovalt, fyrkantigt, runt, hjärtformat eller diamantformat ansikte. Det enklaste sättet att ta reda på din ansiktsform är att sätta upp allt hår och ställa dig framför spegeln. Skriv sedan ut ett bilder på hur de olika ansiktsformerna ser ut och jämför med ditt eget ansikte. Du kan även ta en vattenlöslig penna och måla konturerna av ditt ansikte i spegel och därefter studera vilken form du har.

Handla online och spara dyrbar tid

Att hitta något som passar dig på nätet är inte svårt. Här kan du på ett smidigt sätt handla det du är ute efter på ett och samma ställe. Det här gör att du genom att handla online spara dyrbar tid som du istället kan spendera med vänner och familj. Dessutom är det enklare att hitta produkter till bra priser online.

Comments Off on Handla dina glasögon online

Filed under Tips