Lär dig HLR och första hjälpen

Du vet aldrig när olyckan är framme och någon medmänniska behöver HLR, hjärt- och lungräddning eller första hjälpen. HLR kan vara skillnaden mellan liv och död. Därför kan du bli en vardagshjälte om du lär dig HLR och första hjälpen.

Hur du kommer igång med HLR

Trots att du är frisk och inte är i närheten av att vara en del av riskgrupp eller inte har tänkt på hur du skulle agera om någon får hjärtstopp, är det svårt att vara förberedd utan utbildning. Dessutom kan problemet uppstå närsomhelst och varsomhelst. Då många upplever att de vill ställa upp för någon annan i händelse av olycka finns därför många olika hjärt- och lungutbildningar.

Det finns både webbutbildningar i hjärt- och lungräddning samt utbildningar som sker fysiskt. Oavsett vilken sektor du jobbar inom finns utbildningar för dig. Både för näringsliv och offentlig sektor finns möjligheten att gå en utbildning. På så sätt får du verktyg som innebär att du kan rädda liv.

Boka in din HLR utbildning

När du har bestämt dig för att bli en vardagshjälte kan du enkelt boka utbildningar inom HLR Hjälpen via nätet. Du kan enkelt hålla koll på HLR utbildningar online, när kurserna äger rum och vad som ingår i varje kursmoment för att rädda liv.

Comments Off on Lär dig HLR och första hjälpen

Filed under Tips