Underlätta betalning i en fysisk butik

Om du driver en fysisk butik eller är på gång att starta en finns det gott om sätt att underlätta betalningarna. Det är alltid trevligt för dig som butiksinnehavare att kunna göra det enkelt för både dig själv och dina eventuella anställda.

Att ta betalt via kontanter är inte någonting som är så vanligt i dagsläget. Det är snarare utdaterat. Istället är Swish, Apple Pay och kort vanliga betalalternativ. Om du vill ha ett enkelt sätt för betalningar i din butik kan du ta en koll online, många alternativ är väldigt smidiga att använda.

Moderna lösningar gör kunderna nöjda

Dina kunder är moderna och dina lösningar bör också vara det. Det gäller inte bara i fysiska butiker utan även i restauranger. Att betala med QR-kod är någonting som blir allt populärare. Det kan du använda tillsammans med Swish för att kunden inte ska behöva knappa in ditt nummer. Så mycket smidigare.

När det kommer till betalning med kontanter är det ett lagligt betalmedel som konsumenter ska kunna använda överallt. Dock kan det avtalas bort av både butiker och restauranger. Kontanthantering innebär en del jobb och därför vill många, speciellt mindre butiker, inte att kunder ska kunna använda sådana. Andra, smidigare lösningar är därför mycket populära.

Comments Off on Underlätta betalning i en fysisk butik

Filed under Tips