Tips för bra rakning

Oavsett om du har skägg eller är slätrakad är det viktigt att du vårdar din hud i ansiktet. För dig som rakar dig kan det lätt uppstå problem med huden, om du låter rakningen irritera den.

Raka dig rätt för att hindra problem

Om du inte är försiktig när du rakar dig kan du lätt råka ut för hudproblem efteråt. Ett vanligt problem är rakbränna. Rakbränna är en svidande, brännande känsla som kan uppstå efter att du rakat dig. Ett annat vanligt problem är inväxta skäggstrån. Se till att du rakar dig på ett sätt som förebygger problem.

Bra produkter hjälper

Det finns flera olika typer av produkter som skyddar din hud under rakningen. Alla dessa är framtagna för att lägga sig som en skyddande kudde mellan din hud och rakhyveln. När du rakar dig är det viktigt att du inte trycker för hårt, då det kan irritera huden. Med en billig rakhyvel kan du vara tvungen att trycka hårdare för att få bort skäggstubben. Se därför till att ha en rakhyvel av bra kvalitet. Produkter som after shave kan också hjälpa att lugna din hud efter rakning. Sliqhaq har ett stort utbud av de produkter du behöver för rakning, och dessutom tips och råd för hur du bäst rakar dig.

Comments Off on Tips för bra rakning

Filed under Tips